De laatste jaren is de hoeveelheid informatie die bereikbaar is middels internet enorm gestegen. Dit heeft uiteraard voordelen, maar een toenemende groep consumenten begint zich bewust te worden van de nadelen die dit voor henzelf heeft. Pas nu begint te blijken hoeveel gevolgen een 5 jaar geleden op internet geplaatste foto van iemand in een kroeg kan zijn, hoe voorzichtig men moet zijn met het aanmaken van evenement op bijvoorbeeld facebook, en hoe actief bedrijven zoeken naar wat er over (potentiële) medewerkers te vinden is.

Om u daarbij te helpen, analyseren wij wie ú bent, maar dan volgens het internet. En wanneer blijkt dat dit niet overeenkomt met hoe u dit ziet, dan helpt E-Raised u daar graag mee. Dit betekent dat nieuwe informatie (op diverse websites, maar ook op social media) kan worden geplaatst, reeds bestaande onjuiste en ongewenste informatie kan worden verwijderd en de zoekresultaten op internet naar wens kunnen worden beheerd.

Enkele andere voorbeelden waar E-Raised u of uw bedrijf mee kan helpen:
– Negatieve (onjuiste) berichten in de online media
– Het aanmaken van online (social) media
– Het controleren van Google resultaten
– Het (plannen van het) wissen van online accounts na een overlijden

E-Raised zal altijd strikt vertrouwelijk met uw informatie omgaan. U krijgt een vast contactpersoon, welke u altijd kunt bereiken in geval van nood.